Privacy Notice

anticariat-odin.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site).
Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de anticariat-odin.ro va trebui să va înregistraţi ca utilizator (să vă creaţi un cont de utilizator pe site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a anticariat-odin.ro şi a Politicii de Confidenţialitate a acestuia.

Daca folosiţi acest site, sunteţi responsabili cu privire la păstrarea confidentiăliţătii datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site.
Prin înregistrarea ca utilizator al anticariat-odin.ro vă vom solicita o serie de date personale:

  • Numele complet sau datele de indentificare ale firmei;
  • Informaţiile de contact, inclusiv adresa de email;
  • Informaţii demografice;
  • Alte informaţii relevante pentru oferte.


Solicităm aceste informaţii pentru a înţelege necesităţile dvs. şi pentru a vă oferi servicii mai bune dar şi din următoarele considerente:

  • Crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice
  • Folosirea informaţiilor pentru a ne îmbunătăţi produsele şi serviciile.
  • Folosirea informaţiilor pentru a crea website-ul în funcţie de interesele dvs.


anticariat-odin.ro se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi, cu excepţia operatorului de marketing direct (al acestuia).
Datele dvs. personale vor putea fi transmise autorităţilor in drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări, în conformitate cu legile în vigoare.

Informaţiile colectate în baza de date anticariat-odin.ro pot fi modificate de client accesând contul de utilizator, sau pot fi şterse definitiv printr-o cerere trimisă pe următoarea adresă de mail: vanzari@anticariat-odin.ro 


S.C. P SI D FIX SRL îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

Back
Copyright © 2021 Anticariat Online - Odin: peste 15000 de carti - Carti rare, carti vechi, carti din toate domeniile. By AdyMedia.ro
wastrong template
Free PageRank Checker